ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Λευκή ισοπαλία (0-0) έφερε η Καστοριά, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι, που έδωσε στο γήπεδο της, με την Α. Ε. Εράτυρας.





Λευκή ισοπαλία (0-0) έφερε η Καστοριά, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο της με την Α. Ε. Εράτυρας. Το παιχνίδι ήταν σε γενικές γραμμές καλό, χωρίς όμως η Καστοριά να μπορέσει να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της. Οι εβδομήντα (70) και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν μια Καστοριά "άχρωμη" στο α΄μέρος, κάτι που οφείλεται, πιθανότατα, στο ότι ο Νίκος Γατόπουλος ξεκίνησε την αρχική ενδεκάδα, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σαν αλλαγή στο προηγούμενο φιλικό παιχνίδι. Έτσι, στο 20΄η κεφαλιά του Νικολάου Αναστ., πέρασε ψηλά άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ φάουλ του Σικαλόπουλου, στο 30΄. Στο 36΄ και στο 42΄το σουτ του Σικαλόπουλου και η κεφαλιά του  Ζαρκοδήμου Κων., έφυγαν ψηλά άουτ. Στο 43΄ο Tahirllari δέχτηκε ωραία μπαλιά από τον Σιδέρη, αλλά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.




Στο β΄ημίχρονο ο Νίκος Γατόπουλος πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, βάζοντας στο παιχνίδι, εκείνους τους ποδοσφαιριστές που είχαν ξεκινήσει βασικοί στο παιχνίδι με την Α. Ε. Π Βατόλακου, με αποτέλεσμα η εικόνα της Καστοριάς να αλλάξει προς στιγμήν προς το καλύτερο. Στο 47΄γυριστό σουτ του Rapo aαπό τα δεξιά εξουδετέρωσε με επιτυχία ο Αθανασιάδης. Στο 55΄σέντρα του Νίνου από τα αριστερά, ο Astrauskas δεν πρόλαβε τη μπάλα. Στη συνέχεια η Α. Ε Εράτυρας, που σημειωτέον άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 56΄οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Τσαφή, το σουτ του οποίου βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Δημητριάδη. Στο 57΄το φάουλ του Ψιάνου απέκρουσε ο Δημητριάδης και στη συνέχεια οι αμυντικοί της Καστοριάς απομάκρυναν τη μπάλα. Στο 63΄ο Rapo έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Damzi πέρασε ψηλά άουτ. Στο 67΄ωραίο σουτ του Αντωνιάδη, μετά από γύρισμα του Damzi, η μπάλα δεν βρήκε στόχο, αφού πέρασε ψηλά άουτ. Στο 79΄το φάουλ του Damzi πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αθανασιάδη. Στο 84΄το φάουλ του Rapo πέρασε ψηλά άουτ. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Στυλιάδης και βοηθοί ο κ. Πρεσπάρης και η κα Παυλάκου, άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δέλλιος (35΄Δημητριάδης, 60΄Κράτσιος), Γεωργούλης (82΄Παπακώστας), Τράντας (78΄Νέδος), Μελισσανίδης (46΄Νίνος), Μπαϊρακτάρης (46' Λαδάς, 89΄Νικολάου Αθαν.), Αντωνιάδης (72' Balciunas, 87΄Ηλιόπουλος), Νικολάου Αναστ. (46΄Damzi), Νούλας (46΄Rapo), Tahirllari (46΄Astrauskas), Σιδέρης (46΄ Τσίπης), Balciunas (46΄Μηλιάτης)

Α.Ε ΕΡΑΤΥΡΑΣ: Αθανασιάδης, Ζαρκοδήμος Γεωργ. Ι, Σαριόγλου, Μαλούτας, Τσόρκας Αναστ., Ευαγγελόπουλος (36΄Μοράβα), Τσαφής, Ζαρκοδήμος Κων. (46΄Τσόρκας Παντ.), Σικαλόπουλος,  Ψιάνος, Δαϊνάς (64΄Ζαρκοδήμος Γεωργ.ΙΙ).