ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Στην πρώτη φιλική αναμέτρηση με την Α. Ε. Π. Βατόλακου, ήττα (3-1) με χαμόγελα της Καστοριάς




Μετά από δέκα, περίπου, ημέρες προετοιμασίας, η Καστοριά αντιμετώπισε, στην πρώτη φιλική της αναμέτρηση, την Α.Ε.Π. Βατόλακου, σήμερα το απόγευμα, στα Γρεβενά, από την οποία έχασε με σκορ 3-1.






Η Καστοριά, του α' ημιχρόνου, ήταν η Καστοριά, που οραματίζονται οι άνθρωποι της για τη νέα χρονιά. Η ομάδα του Νίκου Γατόπουλου, "έκρυψε" την μπάλα σε κάποια διαστήματα του αγώνα, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει έως 60’ λεπτό, να πάρει το προβάδισμα (0-1) με τον Μηλιάτη στο 41’ και να χάσει δύο σημαντικές ακόμη ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, ενώ όταν ο προπονητής της, μετά το προαναφερόμενο λεπτό επιχείρησε πολλές αλλαγές, τότε η «ερυθροκίτρινη» ομάδα έχασε τη συνοχή της, με συνέπεια στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του αγώνα να δεχθεί 3 γκολ.
Παρά την ήττα, εντούτοις, η Καστοριά άφησε καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.





Στο 18', ο Astrauskas, από θέση τετ α τετ και πλάγια αριστερά, πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 41΄, μετά από έξοχη ομαδική ενέργεια και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Βασίλη Μηλιάτη, η Καστοριά με κοντινό σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πήρε "κεφάλι" στο σκορ (0-1). Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία της Καστοριάς για το 0-2 όταν ο Damzi από θέση τετ α τετ σούταρε άουτ.




Στο 69' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Τζερεμέ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής (1-1) Στο 75΄ο Ζαχαριουδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έδωσε το προβάδισμα στην Α.Ε.Π. Βατόλακου (2-1). Στο 83΄ο Νέδος ανέτρεψε τον Μπλάντο στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπόλλος, κάνοντας το τελικό 3-1.

Η σύνθεση της Καστοριάς:


Κράτσιος (59΄Δημητριάδης), Γεωργούλης (59΄ Μελισσανίδης), Νίνος (46΄ Tahirllari), Τράντας (46΄ Μπαϊραχτάρης), Λαδάς (64΄ Νέδος), Μηλιάτης (46΄ Balciunas),  Αντωνιάδης (81΄ Ηλιόπουλος), Rapo (59΄ Νικολάου), Astrauskas (60΄ Νούλας), Τσίπης, Damzi (70΄ Σιδέρης)