ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Λύθηκε η συνεργασία της Καστοριάς, με τον προπονητή Νίκο Γατόπουλο.





Με μία λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ",  ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της ομάδας, με τον προπονητή Νίκο Γατόπουλο. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το Δ. Σ. του Α. Γ.Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Γατόπουλο, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, που προέκυψε κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας. Τον ευχαριστούμε, για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια".


Με πέντε (5) γκολ φιλοδώρησε η Καστοριά, στο γήπεδο της, τον Γράμμο Μαυροχωρίου, κερδίζοντας τον με 5-1, πετυχαίνοντας, συνάμα, την 5η συνεχή της νίκη. (22/10/2016)


Φωτό: Εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ


Την πέμπτη συνεχή της νίκη πέτυχε η Καστοριά, αυτή τη φορά, στο γήπεδο της, επί του Γράμμου Μαυροχωρίου, τον οποίο φιλοδώρησε με πέντε (5) τέρματα.

Στο α΄ημίχρονο η Καστοριά μπήκε δυνατά και μόλις στο 3΄ο Astrauskas, με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 17΄οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Χριστόπουλου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μητρούλη. Από εκεί και πέρα η Καστοριά πίεσε τον αντίπαλο της, χωρίς όμως να κατορθώσει να φτάσει στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος.




Στην επανάληψη οι παίκτες της Καστοριάς μπήκαν ορεξάτοι και στο 48΄ο Μαντζάνας έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο Tahirllari με σουτ έκανε το 2-1. Στο 66΄σε ωραίο σουτ του ιδίου παίκτη έξω από την  περιοχή, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοκκώνα. Στο 56΄ο Astrauskas με σουτ έκανε το 3-1. Στο 87΄ο Μηλιάτης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-1. Στο 88΄ο Damzi με δυνατό σουτ έκλεισε το σκορ (5-1).

Καλή ήταν η διαιτησία του κυρίου Γκλαβίνα Κ. και των βοηθών του κ. κ. Σταγγόλη Χ. και Ζιώγου Ε., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.      

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Τσόπρας (22΄Γεωργούλης), Νίνος,  Τράντας, Λαδάς, Αντωνιάδης, Damzi, Μηλιάτης, Χασάι (36΄Tahirllari), Astrauskas, Μαντζάνας (65΄Balciunas)

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ: Κοκκώνας, Παπαχρήστου, Μάντσης Α., Σαχινίδης, Μαλεγκάνος (50΄Θεοδωρίδης), Κυριακίδης, Χριστόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Λιάπης (75΄Δημάρης), Μητρούλης, Λαμπρόπουλος Γ. (60΄Τριανταφύλλου)