ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

"Ντόρτια" έφερε η Καστοριά, στην Ξηρολίμνη, κερδίζοντας την τοπική Α.Ε. Καραγιαννίων με 0-4, αποχαιρετώντας το 2016, με μία σπουδαία φιλική νίκη.




"Ντόρτια" έφερε η Καστοριά, στην Ξηρολίμνη, κερδίζοντας την τοπική Α.Ε. Καραγιαννίων με 0-4. Το παιχνίδι έγινε σε άσχημες συνθήκες, αφού το τσουχτερό κρύο κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία σαράντα και πλέον Καστοριανών φιλάθλων, που ταξίδεψαν από την ακριτική πόλη, για να δουν τον τελευταίο αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, για το 2016. 

Η Καστοριά, αν και αγωνίστηκε, χωρίς τους Astrauskas, Τσίπη και Σιδέρη, κατόρθωσε να πετύχει μία σπουδαία νίκη, επί ενός αντιπάλου, που αυτή τη στιγμή πρωτοπορεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Κοζάνης 

Η ομάδα μας φρόντισε και τους αποζημίωσε με το παραπάνω, αφού μετά από ένα στείρο α΄ημίχρονο,  κατόρθωσε και πέτυχε τέσσερα γκολ, στην επανάληψη. Τα γκολ πέτυχαν οι Damzi (2) με δύο εύστοχα κτυπήματα πέναλτι, ενώ το 0-3 το πέτυχε ο Μαντζάνας με τον Νίνο να κλείνει το σκορ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Η σύνθεση της νικήτριας:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:  Κράτσιος, Αντωνιάδης, Νίνος, Τράντας, Χασάι, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari, Rapo, Μαντζάνας. Στο β΄μέρος αγωνίστηκαν και οι Νέδος, Τσόπρας, Μελισσανίδης και Λίτσκας Κων.