ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ Α.Γ.Σ.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Παρέμεινε στην Καστοριά ο Χρήστος Κράτσιος.





Ο Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ" ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Χρήστο Κράτσιο, για την περίοδο 2017-2018.

O Χρήστος Κράτσιος, που είναι γεννημένος στις 25/03/1996, στην Καστοριά, έχει ύψος 1.87m και βάρος 85 Kgr. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας, τα βρήκε αμέσως με την διοίκηση της ομάδας και η παραμονή του ενισχύει σημαντικά την Καστοριά, στην νευραλγική θέση του γκολκίπερ.

Η φετινή χρονιά θα είναι η δεύτερη (2η) για τον Κράτσιο, στην ομάδα του Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", αφού ήλθε πέρυσι από τον Α. Ο. Κάστωρ, μετά από τρίχρονη παρουσία στους «βυσσινί». Προηγήθηκε το ξεκίνημα του από την Α. Ε. Βιτσίου, σε ηλικία 14 χρόνων, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της για τρία (3) χρόνια. Στην πρώτη του χρονιά, πέρυσι, με τα χρώματα της Καστοριάς, ο Χρήστος Κράτσιος είχε δεκατέσσερις (14) συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και τρεις (3) σε αγώνες κυπέλλου.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Χρήστου Κράτσιου:
Σεζόν                Ομάδα         Διοργ.        Αγ. 
2016-2017 Καστοριά ΑΓΣΚ Τοπικό       14
2014-2016 Κάστωρ Α .Ο.    Τοπικό         -
2013-2014 Κάστωρ Α.Ο.    Γ΄ Εθνική      -
2010-2013 Α. Ε. Βιτσίου      Τοπικό         -

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του στην Καστοριά, ο Χρήστος Κράτσιος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Η χαρά μου είναι πολύ μεγάλη που συνεχίζω στην Καστοριά. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και υπόσχομια ότι θα δείξω τον καλύτερο μου εαυτό, για να τους δικαιώσω. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και πιστεύω ότι η ομάδα μας θα έχει μια πολύ καλή πορεία στην Γ΄Εθνική. Εύχομαι κι ελπίζω να φτάσουμε στα προσεχή χρόνια την Καστοριά, εκεί που της αξίζει. Για να γίνει, όμως, αυτός ο στόχος εφικτός, πρέπει ο κόσμος της Καστοριάς να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας, με πολλούς και διάφορους τρόπους”.

Χρήστο, καλωσόρισες και πάλι στη Καστοριά και σου ευχόμαστε μία Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.